983540352 983540352
Kiadás éve
Oldalszám
Szerzők

Sue Hadfield – Gill Hasson

Sue Hadfield húsz évig tanított irodalmat komprehenzív középiskolákban, továbbá tanfolyamokat és gyakorlatokat tartott az asszertivitásról a diákoknak, a tanári karnak és a szülőknek. Az elmúlt tíz évben felnőtteket oktatott: asszertivitást, kreatív írást, tanulási készségeket, karrier- és személyiségfejlesztést tanított a University of Sussex diákjainak és közösségi csoportoknak. Sue helyi iskolákban is tart gyakorlatokat, amelyeken megismerteti a szülőket és a nevelőket a komprehenzív középiskolák működésével, és tanácsokat ad, hogyan segítsenek a gyerekeknek elsajátítani az asszertivitás képességét, és élvezni az iskolai életet. Hisz abban, hogy az asszertív viselkedés kulcsfontosságú a boldog, sikeres és teljes élet eléréséhez.

Gill Hasson sok különböző hátterű és élethelyzetű emberrel dolgozik együtt. Fő motivációja abból a meggyőződésből származik, hogy az emberek képesek az életről, más emberekről és önmagukról alkotott gondolataikat pozitív irányba fordítani. Amellett, hogy Brightonban felnőttek számára vezet személyiségfejlesztő tanfolyamokat, a University of Sussexen vendégoktatóként karrier- és személyiségfejlesztést, valamint tanulási készséget oktat. Gill gyermek- és ifjúsági fejlesztés témájában is tart tanfolyamokat védőnőknek, nevelőknek, szociális dolgozóknak és szülőknek. Emellett szabadúszó újságíróként a személyiség- és kapcsolatfejlesztésről ír cikkeket (például a Psychologies nevű havilapba).

Rendezés:

Képzeld el, milyen lenne, ha nyíltan és higgadtan ki tudnád fejezni az igényeid, kezelni tudnád mások elvárásait, kívánságait és bírálatait, továbbá aggályok nélkül tudnál egyértelmű döntéseket hozni. A komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkező szerzők által leírt módszerekkel legyőzheted a félelmed, növelheted az önbizalmad.

 

2.950 Ft 2.360 Ft