983540352 983540352

Kedves Látogatónk!
Tájékoztatjuk, hogy a honlapon felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmazunk, személyes adatait pedig az Adatkezelési Tájékoztató szerint kezeljük.
A honlap további böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához és személyes adatainak az Adatkezelési Tájékoztató alapján történő kezeléséhez.

Elfogadom és bezárom
Kiadás éve
Oldalszám
Szerzők

Jord Althuizen

Jord Althuizen holland séf, a 2014-es év BBQ-világbajnoka, valamint a Smokey Goodness nevű BBQ catering és étterem vezetője. Egy amerikai tanulmányutat követően hazájában, Hollandiában bevezette a grillezés és barbecue-zás amerikai iskoláját, rendezvénysorozatokat indított útjára, és sokat tett az újhullámos sütési eljárások európai népszerűsítésért. Több mint 40 fősre duzzadt csapatának köszönhetően mára akár egy több ezer fős vendégsereget is ki tudnak szolgálni.

Rendezés:
Szerző: Jord Althuizen

Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú sütés minden titkába. Rengeteg hasznos tippet ad tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei – függők lettünk, még, még, még!

8.695 Ft 5.000 Ft