983540352 983540352
Szerzők

Csomagolás és design 2 – stancolt kiadványok és csomagolástervek

Csomagolás és design 2 – stancolt kiadványok és csomagolástervek Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.995 Ft
4.796 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Luke Herriott
ISBN szám 9789632441894
Ismertető

A könyv olyan érdekes, stancolt és hajtogatott kiadványokat mutat be, amelyek kilépnek a síkból, és a harmadik dimenzió segítségével válnak igazán emlékezetes alkotásokká. A munkák stancformái megtalálhatók a mellékelt CD-n.

A SCOLAR DESIGN sorozat e tagja pompás kirakata az új és innovatív, valamint a klasszikus csomagolási módoknak. A bemutatott – számos területet felölelő – tervek a mellékelt részletes minták alapján könnyen meg is valósíthatók. A kötet értékes ötletekkel szolgál tervezőgrafikusok, formatervezői tanulmányokat folytató diákok és olyan szakemberek számára, akik nem csupán ihletet szeretnének meríteni, hanem meg is akarják érteni az elkészítéshez szükséges technikákat. Az illusztrációk szétbontják a bemutatott termékeket, és elénk tárják szerkezetüket, így aztán reprodukálhatjuk, átalakíthatjuk és akár tovább is fejleszthetjük őket.
A mellékelt CD-N szerkeszthető formában találhatók meg a bemutatott stancminták. A könyvben szereplő tervek különféle csomagolásokat, reklámkiadványokat, CD- és DVD-borítókat, meghívókat, levélpapírokat és még sok érdekes nyomtatott terméket tárnak elénk. A felvonultatott ötleteket bárki önállóan is kivitelezheti, nincs szükség bonyolult gyártási vagy mérnöki ismeretekre, sem speciális anyagok alkalmazására.

Termék címkék: Luke Herriott