983540352 983540352
Kiadás éve
Kötés típusa
Oldalszám
Szerzők

Luke Herriott

Luke Herriott „régi motoros” a design világában. A vizuális művészetekre szakosodott nemzetközi hírű kiadó, a RotoVision tervezési igazgatójaként a szakma legjobbjaival dolgozhatott együtt. Több mint másfél évtizede jelen van a könyvkiadásban, széles körű ismeretekkel rendelkezik a design terén, és naprakész a legújabb grafikai trendeket illetően. Az Egyesült Királyságban alakult designcsoport, a Studio Ink vezetője.
Rendezés:
Szerző: Luke Herriott

A könyv olyan érdekes, stancolt és hajtogatott kiadványokat mutat be, amelyek kilépnek a síkból, és a harmadik dimenzió segítségével válnak igazán emlékezetes alkotásokká. A stancformák megtalálhatók a mellékelt CD-n. A könyvsorozat e tagja pompás kirakata az új és innovatív, valamint a klasszikus csomagolási módoknak. A bemutatott tervek a mellékelt minták alapján könnyen meg is valósíthatók.

5.995 Ft 4.796 Ft
Szerző: Luke Herriott

Az éttermek, bárok és kávézók világában a vendégek megnyeréséért elengedhetetlen a megfelelő marketingtevékenység és az egyedi arculat kialakítása. Ehhez segítségként most egy könyvbe rendeztük azokat az éttermekben, bárokban és kávézókban fellelhető grafikai megoldásokat, amelyek hatásosan járulnak hozzá a hely hangulatának kialakításához.

5.995 Ft 4.796 Ft
Szerző: Luke Herriott

Olyan érdekes, stancolt és hajtogatott kiadványokat mutatunk be, amelyek kilépnek a síkból, és a harmadik dimenzió segítségével válnak igazán emlékezetes alkotásokká. A stancformák megtalálhatók a mellékelt CD-n. A DESIGN sorozat e tagja pompás kirakata az új és innovatív, valamint a klasszikus csomagolási módoknak. A bemutatott tervek a mellékelt minták alapján könnyen meg is valósíthatók.

5.995 Ft 4.796 Ft