983540352 983540352
Kiadás éve
Oldalszám
Szerzők

Stian Hole

Stian Hole norvég grafikus, illusztrátor és gyerekkönyvszerző. Hazájában számos könyvet tervezett, majd megalkotva Garmannt, világhírű illusztrátorrá vált. 

Rendezés:
Szerző: Stian Hole

A többszörösen díjazott norvég gyerekkönyv-sorozat harmadik kötetében Garmann az egyik barátjával, Johannával csodás fantáziavilágra bukkan. Az egyedi képi világú könyv bepillantást enged a gyermeki lélek rejtelmeibe, egy kisfiú és egy kislány szemérmes ismerkedésébe és az első csók történetébe.

2.450 Ft 980 Ft
Szerző: Stian Hole

A hatéves Garmann iskolába készül – ez az utolsó „szabad” nyara… Az egyedi képi világgal megjelenített történet a gyermeki lélek legbensőbb titkairól mesél, megelevenítve a ki nem mondható érzéseket. A többszörösen díjnyertes kötet a közelmúlt egyik, nemzetközileg legismertebb gyerekkönyve.

2.450 Ft 980 Ft
Szerző: Stian Hole

A különleges norvég gyerekkönyv-sorozat Garmann életét követi nyomon. A Garmann utcája című kötetben a kisfiú immáron iskolába jár. Bepillantást kapunk, miként kezeli a kapcsolatait, hogyan alakít ki barátságokat, megismerkedünk vicces és őrült szomszédaival és az otthona körül élő emberekkel.

 

2.450 Ft 980 Ft