983540352 983540352
Szerzők

Bach-virágeszenciák

Bach-virágeszenciák Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.490 Ft
1.192 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Jeremy Harwood
ISBN szám 9789632440194
Ismertető

A legtökéletesebb holisztikus terápia a virágeszenciák gyógymódja, melyet Dr. Edward Bach dolgozott ki az 1920-as évek végén, illetve az 1930-as évek elején. Biztonságosan és természetesen oldja fel a negatív érzelmeket. Dr. Bach úgy gondolta, az ilyen érzelmek okozzák a betegségeket is. Ez a könnyen érthető könyvecske felfedi a „tizenkét gyógyító” és a többi huszonhat gyógyír titkait. Az előbbiek azok a növények, melyek Bach megfigyeléseinek alapját képezték, az utóbbiakat később választotta ki. Az eszenciák különleges vadvirágok gyógyerejével segítik az egyént, hogy egyensúlyba hozza érzelmeit. Ismerje meg egyszerű és hatékony használatukat, és hagyja, hogy az érzelmei újra szabadon és pozitívan áramoljanak.

Tanulja meg, hogyan lehet a vadvirágok eszenciáit a test, a lélek és a szellem gyógyítására használni.

A Titkok nélkül sorozatban egyedülálló módon egymás mellett megtalálható az elmélet és a gyakorlat. Az egyes témaköröket világos és részletes magyarázatok teszik érthetővé. A módszerek alkalmazásának legjobb módját is megismerhetjük.

– Mind a 38 Bach-eszenciát bemutatja
– Minden kezelhető negatív állapotot elemez
– Egyszerű nyelvezete miatt könnyen érthető

Jeremy Harwood a könyvkiadásban dolgozott több mint harminc évig. A kiegészítő orvostudomány – főként a gyógynövénytan – iránt akkor kezdett érdeklődni, amikor talált egy viktoriánus kézírásos gyűjteményt a hagyományos népi gyógyírokról. Azóta több könyv kiadásához járult hozzá ebben a témában.

A Titkok nélkül-sorozat kötetei:

– Ajurvéda
– Alexander-technika
– Álomfejtés
– Aromaterápia
– Bach-virágeszenciák
– Csi-kung
– Energiaáramlás
– Grafológia
– Hipnoterápia
– Jóga
– Jóslások
– Kínai gyógynövények
– Numerológia
– Pilates
– Reflexológia
– Reiki
– Shiatsu
– Színterápia
– Tarot
– Tenyérjóslás

Hasonló termékek

Termék címkék: Jeremy Harwood