983540352 983540352

Kedves Látogatónk!
Tájékoztatjuk, hogy a honlapon felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmazunk, személyes adatait pedig az Adatkezelési Tájékoztató szerint kezeljük.
A honlap további böngészésével Ön hozzájárul a sütik használatához és személyes adatainak az Adatkezelési Tájékoztató alapján történő kezeléséhez.

Elfogadom és bezárom
Kiadás éve
Kötés típusa
Oldalszám
Szerzők

Gasztronómia, szakácskönyvek

Rendezés:
Szerző: Bordás Mihály

A székely–csángó származású szerző több évtizedes gyűjtőmunkája eredményeképpen született meg e kulináris élvezeteket ígérő, mintegy 200 ételreceptet ismertető kötet. Megismerhetjük a hagyományos erdélyi ételkészítési módokat és a legváltozatosabb finomságokat, a tárkonyos levestől a padlizsánkrémen át az ordás palacsintáig, egytálasokat, húsos és zöldséges különlegességeket.

3.490 Ft 2.792 Ft
Szerző: Kaiser Ottó
Különleges utazás Magyarország tájain és kóstolásra csábító ízek a magyar konyha világából – ezt kínálja a lenyűgöző „szakácsalbum”. Kaiser Ottó fotográfus táj-  és ételfotóit Laczkó Ottó nemzetközi hírű mesterszakács receptjei kísérik, s mindezt megbolondítja egy kis történelmi, művelődéstörténeti, földrajzi vagy épp néprajzi história. Tökéletes ajándék Magyarország és a magyar gasztronómia szerelmeseinek.
5.995 Ft 4.796 Ft
Szerző: Kaiser Ottó

This fascinating „chef album” is a special journey in itself. It takes you through the beautiful regions of Hungary and offers the opportunity to explore the flavours of Hungarian cuisine. The landscape and food photos by photographer Ottó Kaiser are accompanied by recipes from internationally acclaimed master chef Ottó Laczkó  all this complete with a hint of history, culture, geography and even ethnography.

 

6.995 Ft 5.596 Ft
Szerző: Jord Althuizen

Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú sütés minden titkába. Rengeteg hasznos tippet ad tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei – függők lettünk, még, még, még!

8.695 Ft 6.956 Ft
A könyv az egzotikus piacokon kapható 100 legfontosabb szubtrópusi és trópusi haszonnövényről ad tömör, mégis átfogó ismertetést. A szerző a pontos botanikai leírás mellett összefoglalja az egyes növények felhasználási módjait. A rengeteg növényfotó és hangulatos piaci életkép mellett kultúrtörténeti utalások, receptek és más érdekességek is színesítik a könyvet.
3.750 Ft 3.000 Ft
Szerző: Giles Kime
A nagy sikerre való tekintettel újra megjelenik a kifinomult borszakértőknek és lelkes amatőröknek egyaránt ajánlott, közérthető kötet, amely 52 ötletet ad arra, hogyan hozzuk ki a legtöbbet a bor iránti vonzalmunkból.
2.495 Ft 1.996 Ft
Szerző: Bordás Mihály

A székely–csángó származású szerző több évtizedes gyűjtőmunkája eredményeképpen született meg e kulináris élvezeteket ígérő, mintegy 200 ételreceptet ismertető kötet. Megismerhetjük a hagyományos erdélyi ételkészítési módokat és a legváltozatosabb finomságokat, a tárkonyos levestől a padlizsánkrémen át az ordás palacsintáig, egytálasokat, húsos és zöldséges különlegességeket.

2.950 Ft 2.360 Ft
Szerző: Robert Cuthbert

A több mint 1000 lenyűgöző fényképet tartalmazó kötet világos gyakorlati útmutatót nyújt a vad előkészítéséhez, emellett remek ötleteket ad a vadhús konyhai és a szabadban való elkészítéséhez, több mint 75 klasszikus és modern, ínycsiklandó nemzetközi vadételrecept gyűjteménye segítségével.

8.950 Ft 7.160 Ft

Olasz szakácskönyv olyan magyar háziasszony-párostól, akik éveken át éltek Itáliában. Régióról régióra, az olasz menüsort követve ismertetik a kulináris jellegzetességeket, a hazaitól eltérő szokásokat, ám megadják a magyar hagyományokhoz való alkalmazkodás tippjeit is. Olasz ízek magyar szemmel!

3.950 Ft 3.160 Ft
Szerző: Robb Wolf

A világ egyik leghíresebb paleolit könyve millióknak segít az egészséges életmód kialakításában és megőrzésében. A New York Times bestsellere már 30 nap alatt változást ígér, ha követjük az étkezésre és a testmozgásra vonatkozó utasításait. Az Amazonon hónapok óta a sikerlisták élén!

 

3.250 Ft 2.600 Ft
Szerző: Dr. Mike Moreno

Fogyás tartósan és gyorsan! Számtalanszor próbáltál már lefogyni? Nem sikerült? Itt a mentőöv! Dr. Moreno táplálkozási programja segít az egészséges étkezési és életmódrutin kialakításában. Fogyás mindössze négyszer 17 nap alatt, jojó-effektus nélkül! 

3.450 Ft 2.760 Ft
Szerző: Dr. Mike Moreno

Gyorsan tegye fel a kezét, aki sokat tudott fogyni a 17 napos diétával! Nézzük csak, egy, kettő, három… hűha, ez jó sok ember. örömmel jelenthetjük, hogy a továbbiakban még többet fogyhatunk, és még jobban élvezhetjük a karcsúságunkat – mégpedig Dr. Moreno szakácskönyve segítségével.

3.950 Ft 3.160 Ft
Szerző: Nagy Juraj

Öt híres helybéli séf, illetve cukrász vezetésével kóstolhatunk bele Csallóköz legzamatosabb ételeibe: a dunaszerdahelyi, búsi, nagymegyeri mesterek megosztják velünk éttermeik, cukrászdáik féltett receptjeit, beavatnak bennünket a magyar és szlovák ízeket magukba olvasztó csallóközi konyha világába.

 

1.950 Ft 1.560 Ft
Szerző: Szabó Csilla

A népszerű celebházaspár, Joshi Bharat és Szabó Csilla fazekába kukkantunk be a látványos szakácskönyv lapjain. Megismerkedünk az egész világot átfogó és barátaikat örökösen elkápráztató „házi kosztjuk” titkaival, az indiai, a magyar, a kínai vagy épp a mexikói konyha együttélésének harmóniájával.

5.450 Ft 4.360 Ft
Szerző: Cindi Leive

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út – tartja a régi mondás, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Glamour magazin „Eljegyzési csirke” néven elhíresült receptje, mely már számtalan párt boronált össze.....

3.950 Ft 3.160 Ft

A paleolit étkezés gyökeresen megváltoztatja az életminőséget, hirdetik rajongói. A dán sztárszakács forradalmian új ízeket varázsol az ősi gasztronómia híveinek konyhájába. A több mint 80 recept húsból, halból, zöldségekből, tojásból, gyümölcsökből, bogyókból és magvakból kínál különleges ételeket.

 

4.990 Ft 3.992 Ft
Szerző: Giles Kime

Az elmúlt húsz év során a bor megamarketinggel támogatott masszív iparrá nőtte ki magát. Giles Kime lecsupaszítja a szakzsargontól és a mellébeszéléstől, és szakértő tanácsokat ad azzal kapcsolatban, hogyan válasszunk bort magunknak. Az ízlelőszerveink kifinomításától kezdve a feltétlen szükséges poharakig 52 ötletet kapunk arra, hogy hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a bor iránti vonzalmunkból.

2.495 Ft 1.996 Ft