983540352 983540352
Kiadás éve
Oldalszám
Szerzők

Núria Roca

Rendezés:
Szerző: Núria Roca

A sorozat a számokhoz olyan fontos fogalmakat társít, mint a család, az anyagok, a környezetünket érintő feladatok, az őselemek, az érzék- és a mozgásszervek. Szórakoztató könyvünk végén a gyerekeknek játéktippeket, a szülőknek néhány gyakorlati tanácsot adunk.

3.570 Ft 2.856 Ft
Szerző: Núria Roca

A kisgyermekek ezúttal a négy legfontosabb természeti elemet fedezhetik fel: a levegőt, a földet, a vizet és a tüzet. Megtanulják, hogy ezek az erők miként töltik be szerepüket a természetben és a hétköznapjainkban.

995 Ft 796 Ft
Szerző: Núria Roca

A kisgyermekek ezúttal az öt érzéket fedezhetik fel: a látást, a hallást, a szaglást, a tapintást és az ízlelést, miközben a szabad levegőn játszanak, zenét hallgatnak, a konyhai műveletekkel ismerkednek vagy bármi mással foglalkoznak. Szórakoztató könyvünk végén a szülőknek is adunk néhány gyakorlati tanácsot.

995 Ft 796 Ft
Szerző: Núria Roca

Ismersz olyan állatot, amely három lábon jár? Biztos, hogy nem, de olyat bizonyosan, amelyik kettőn, négyen, nyolcon, semennyin vagy haton. Ezek a rovarok. Némelyik csíp, némelyik mézet ad, és némelyiknek, mint a katicabogár vagy a pillangó, olyan gyönyörű színei vannak, hogy a rajzolók szívesen szerepeltetik őket a mesékben.

995 Ft 796 Ft
Szerző: Núria Roca

A kenyér lisztből készül, melyet növényből nyernek. A pulóvereket birkákról lenyírt gyapjúból is lehet kötni, a hidakat pedig építhetik kövekből. Vannak olyan alapanyagok, amelyeket közvetlenül a természetből szerezhetünk be, mások viszont mesterségesek, és mi emberek gyártjuk őket. Naponta sokféle anyagot használunk, melyek mind jók arra, hogy különböző dolgokat készítsünk belőlük.

995 Ft 796 Ft
Szerző: Núria Roca

A kidobott szemét, műanyag zacskók mennyiségének csökkentése; a még használható dolgok újrahasznosítása (az idősebb testvér pulóverét például örökölheti a fiatalabb); a papír-, fém-, műanyag és üveghulladék összegyűjtése és újrafeldolgozása. Három kulcsmondat, mely megtanít minket arra, hogyan tudunk hozzájárulni a környezetszennyezés csökkentéséhez.

995 Ft 796 Ft
Szerző: Núria Roca

A családfa olyan fa, amelyen felmenőid láthatók. Ők azok a családtagjaid, akik korábban születtek, mint te. Nagyon különlegesek, hiszen a múltad részét képezik. Ha a családod fényképeit névvel ellátva felragasztod, láthatod, hogy egy fát alkotnak, melynek számos ága van. Az alsó részén leszel látható te a testvéreiddel együtt. Lenne kedved lerajzolni a családod fáját?

995 Ft 796 Ft