983540352 983540352
Kiadás éve
Oldalszám
Szerzők

Robb Wolf

Robb Wolf a paleolit táplálkozás egyik leghíresebb nemzetközi szakértője és népszerűsítője. Paleolit megoldás című könyve világszerte nagy sikert aratott. Wolfot személyes tapasztalatai győzték meg a paleolit étrend hasznosságáról, melynek tudományos igazolásához biokémikusként szerzett tapasztalatait is felhasználta. A tudományos elméleteknél is beszédesebb bizonyíték azonban maga a szerző, aki a paleolit étrendnek köszönhetően évek óta kiváló egészségnek örvend. A témával foglalkozó blogja rengeteg érdeklődőt vonz. Elméleti és gyakorlati tanácsait követve a legkülönbözőbb sportágak képviselői értek el újabb és újabb kimagasló sportteljesítményeket.

Wolf már 19 éves korában komoly sporteredményeket ért el súlyemelésben, majd az amerikai olimpiai csapat edzőjeként is eredményesen tevékenykedett. Mindemellett éveken át kutató biokémikusként dolgozott a Fred Hutchinson Rákkutató Központban, illetve Prof. Loren Cordain – a paleolit életmód leghíresebb kutatója és szószólója – mellett a Colorado Állami Egyetemen. Kutatásai során mindenekelőtt a lipidekkel (többek közt a zsírsavakkal) kapcsolatos anyagcsere-folyamatokat tanulmányozta. Tudományos és sportolói tapasztalatai egyértelműen erősítették, sőt igazolták a paleolit étrend fontosságát, egészségmegőrző szerepét.

Rendezés:
Szerző: Robb Wolf

A világ egyik leghíresebb paleolit könyve millióknak segít az egészséges életmód kialakításában és megőrzésében. A New York Times bestsellere már 30 nap alatt változást ígér, ha követjük az étkezésre és a testmozgásra vonatkozó utasításait. Az Amazonon hónapok óta a sikerlisták élén!

 

3.250 Ft 2.600 Ft