983540352 983540352
Kiadás éve
Oldalszám
Szerzők

Reza Aslan

Dr. Reza Aslan napjaink egyik legnépszerűbb és legismertebb írója, vallástudósa és valláspolitikai szakértője. Teológiai alapdiplomáját a „Biblia és a tradíciók” témakörban a Santa Clara Egyetemen szerezte, majd a Harvard mesterszakán tanult. A California Egyetemen, Santa Barbarában doktorált. A vallástudomány mellett képzőművészeti oklevéllel is rendelkezik (Iowa Egyetem). Jelenleg a California Egyetemen (Riverside) tanít kreatív írást, előzőleg pedig a Drew, illetve az Iowa Egyetemen oktatott mint vendégprofesszor. Eddig három vallási tartalmú kötetet publikált, köztük egy iszlámmal foglalkozó sikerkönyvet (No god but God – Nincs isten, csak Isten), illetve A zelótát; utóbbi a 2010-es évek egyik legprovokatívabb történeti műve lett.

Az iráni származású amerikai professzor 1972-ben Teheránban született, San Joséban nőtt fel, jelenleg Los Angelesben él a feleségével.

Rendezés:
Szerző: Reza Aslan

A világhírű vallástudós provokatív, már-már kínos pontossággal körüljárt életrajzot adott a kezünkbe, amely kétségbe vonja a régi keletű feltételezéseket arról az emberről, akit názáreti Jézusként ismerünk. Dr. Aslan könyve egyedülálló portré egy férfiról, egy korszakról és egy vallás születéséről. 

3.750 Ft 3.000 Ft