983540352 983540352
Kiadás éve
Oldalszám
Szerzők

Nagy Diána

2007-ben diplomázott a MOME grafika szakán, munkáival kisebbek és nagyobbak is találkozhattak Európa-szerte. Még egyetemi évei alatt, 2005-ben beválogatták a bolognai nemzetközi gyermekkönyv- és illusztráció-kiállításra. Elsősorban gyermekkiadványok illusztrátoraként dolgozik.
Rendezés:
Szerző: Nagy Diána
Nagy Diána grafikusművész bájos gyerekszótárainak lapjain megelevenednek a természet világának állat- és növénylakói – az állatkert, a tenger, az erdő és a mező élőlényei –, a sokszínű évszakok, a vidék és a város jellegzetes alakjai és közlekedési eszközei. A szavakat kiejtésükkel együtt láthatjuk, így a gyönyörű kis kötet bevezet a japán, illetve a magyar nyelv alapszókincsébe is. 
Angol–magyar változatban is kapható!
3.995 Ft 2.397 Ft
Szerző: Nagy Diána
Nagy Diána grafikusművész bájos gyerekszótárának lapjain megelevenednek a természet világának állat- és növénylakói – az állatkert, a tenger, az erdő és a mező élőlényei –, a sokszínű évszakok, a vidék és a város jellegzetes alakjai és közlekedési eszközei. A szavakat kiejtésükkel együtt láthatjuk, így a gyönyörű kis kötet bevezet az angol, illetve a magyar nyelv alapszókincsébe is. 
Japán–magyar változatban is kapható!
2.995 Ft 1.797 Ft