983540352 983540352
Szerzők

Mindenki tud rajzolni

Mindenki tud rajzolni Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.495 Ft
1.996 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Barabás Zsófi – Moizer Zsuzsa
ISBN szám 9789632443737
Ismertető

A rendkívül ötletes, rajzos foglalkoztató az óvodások, kisiskolások kreativitására építve ad szárnyakat a gyermeki fantáziának. Kedves, szeretnivaló figurák – Cicu, a macska, Buborék, a labirintusszörny és Alba hercegnő – ösztönzik alkotásra a kicsiket és nagyobbakat. Mivel a kötet eszközigénye csekély, nemcsak otthon, az óvodában vagy a napköziben, hanem egy-egy hosszú utazás alkalmával is használható. A fiatal képzőművész szerzők aktív alkotómunkájuk mellett gyerekekkel is foglalkoznak. Művészetük és gyermekismeretük páratlan egységet alkot a könyvben, mely mottójuk szerint egyrészt olyan gyerekeknek készült, akik szeretnek rajzolni, másrészt olyanoknak, akik még nem szeretnek.

A fiatal művészek alkotókedve, kreativitása a gyerekek számára a felfedezés igazi örömforrásává válhat. A könyv feladatai „észrevétlenül” építik az alapkultúrtechnikák (olvasás, írás, leképzés) elsajátításához szükséges vizuális képességeket; a finommotorika (kézügyesség, rajzkészség, íráskészség) fejlesztését természetes élethelyzetben, játékos, kreatív módon teszik lehetővé.

A kiadványt az otthoni játékon kívül ajánljuk óvodák, iskolák számára is, hiszen az egyes lapok többféle alkalmazása lehetővé teszi a különböző képességű gyerekek egyidejű foglalkoztatását.

IDE KATTINTVA BELELAPOZHAT A KÖNYVBE!

Kritikák, interjúk

A Kölöknet interjőja a szerzőkkel itt olvasható

A Moksha ajánlója

Az ekultura.hu ajánlója

A Fejér Megyei Hírlap cikke

A Manóprgram ajánlója

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek