983540352 983540352
Kiadás éve
Oldalszám
Szerzők

Mark Hampshire–Keith Stephenson

Mark Hampshire szabadúszó márkatanácsadó, aki olyan cégeknél dolgozott, mint az Identica, az In Real Life, a Cato Consulting és a Carlton Television. Londonban él.

Keith Stephenson az Absolute Zero Degrees designstúdió alapító igazgatója, a cégben Mark is részt vesz. A tapétatervezéstől a könyvtervezésig Sephenson és céges sok mindennel foglalkozik. Szintén Londonban él.

Rendezés:

A könyv gazdag képanyaga érzékletesen mutatja be a kockák, négyzetek, rácsok, és az általuk létrehozott mintázatok előfordulásait és szerepét környezetünkben. A divat, építészet, formatervezés, számítástechnika és grafikai tervezés területéről származó számtalan, magyarázattal kiegészített fotó izgalmas ötleteket adhat a formatervezőknek és designereknek.

4.995 Ft 3.996 Ft

A könyv a legismertebb grafikai ábrák – a jelek és szimbólumok – jelentését és eredetét kutatja; áttekinti a különböző korokból származó jelképeket a prehisztorikus barlangrajzoktól a jelenkori graffitikig. Izgalmas olvasmány, és kreatív ötletek páratlan forrása is a művészet, kommunikációs design vagy a kortárs nyomdászat megoldásaiból ihletet meríteni szándékozó designerek számára.

4.995 Ft 3.996 Ft