983540352 983540352
Kiadás éve
Oldalszám
Szerzők

John Middleton

John Middleton több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a személyiségfejlesztés területén. Különböző˜ témákban, mint például a kommunikáció és a stratégia, tizenkét önképző˜ könyvet írt. Habár nem állíthatja magáról, hogy csalhatatlan lenne, de közvetlen tapasztalatai vannak a könyvben felsorolt ötletek kipróbálásában, és szó szerint emberek ezreit segítette hozzá, hogy fejlesszék és javítsák gondolkodási képességeiket. Hét éven keresztül dolgozott a pénzügyi világban, ahol komoly eladási és befektető˜i tapasztalatokat szerzett. Az elmúlt tíz évben több ezer embernek segített rendbe hozni a pénzügyeiket. 
Rendezés:
Szerző: John Middleton
Immár harmadik kiadásban jelenik meg ez a bestseller, amely azokhoz szól, akiket érdekel, hogy a lehető legjobban kihasználhassák szellemi képességeiket. A kipróbált és tesztelt ötleteket és technikákat alkalmazva felfedezheted az igazi zsenit, aki benned lakik!
2.495 Ft 1.996 Ft
Szerző: John Middleton

Bármilyen pénzügyi helyzetben vagyunk is, biztosan lenne mit javítani rajta. Ebben segíthet ez a könyv, melyet a szerző és a kiadó mindenkinek ajánl, aki szeretne több pénzt keresni, kevesebbet költeni, okosabban gazdálkodni a rendelkezésére álló összeggel,minél többet spórolni, illetve adásvétel útján megszabadulni feleslegessé vált tárgyaitól.

2.850 Ft 2.280 Ft