983540352 983540352
Szerzők

Egy ló besétál a bárba

Egy ló besétál a bárba Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.450 Ft
2.760 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: David Grossman
ISBN szám 9789632446608
Ismertető

Egy kisvárosi comedy-klubban vagyunk. A közönség izgatottan várja az esti programot. Ahelyett azonban, hogy egy vicces műsort látnának, az előadás szétesik, a a komikus pedig a szemük láttára omlik össze. A közönség nyugodtan felkelhetne, és otthagyhatná a művészt, vagy kifütyülhetné, ha nem lenne kíváncsi a férfi személyes tragédiájára. Dovalé, a lenyűgöző, kiszámíthatatlan és egyben taszító veterán stand-up komikus, felfedi fájdalmát, mely évtizedek óta marja a lelkét: egy végzetes és borzalmas választást, s a kiszolgáltatottság és a megalázottság testet-lelket megnyomorító poklát. 

Grossman regénye megrázó és lélegzetelállító olvasmány. Árulások a szerelemben, hűtlenség a barátok között, magárahagyatottság a családban, bűntudat, mely feloldozásért kiált. A férfi őrlődik a színpadon a közönség iránti kötelezettsége és az önmaga iránti tartozása közt. Dovalé maró, bántó humorral provokálja a nézőket, nem tudva, nevetni fognak-e vagy sírni – és teszi mindezt úgy, hogy a közönség soraiban ott ül régi gyerekkori barátja, aki megpróbálja megérteni: vajon a komédiás miért is hívta meg erre az előadásra?

David Grossman újabb irodalmi csúcsot ért el – ez a regénye érzelmileg és irodalmilag egyenlő súlyú A világ végére című remekművével.

EZ A KÖNYV ELNYERTE A 2017. ÉVI NEMZETKÖZI MAN-BOOKER DÍJAT!

OLVASSON BELE A REGÉNYBE!

A Scolar Kiadónál korábban megjelent regénye:
A világ végére 

Kritikák, ajánlók:

Szombat

Civil Rádió

Könyves Blog

KULTer.hu

Konyves.blog

Mai könyv

Litera.hu

Új Kelet

Győri Szalon

Izrael Info

Kapcsolódó termékek

Szerző: David Grossman
3.900 Ft 3.120 Ft

Hasonló termékek

Szerző: David Grossman
3.900 Ft 3.120 Ft
Szerző: David Grossman
3.990 Ft 3.192 Ft