983540352 983540352
Szerzők

Dr. No (James Bond-sorozat)

Dr. No (James Bond-sorozat) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
600 Ft
480 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Ian Fleming
ISBN szám 9789639193161
Ismertető

Ian Fleming az 1950-es években teremtette meg a XX. század második felének legnépszerûbb hőstípusát, James Bondot. A vagány szívtipró, pókerarcú kém a brit titkosszolgálat legjobb ügynöke, aki a legképtelenebb helyzetekből is elegánsan, higgadtan kerül ki. E regény megfilmesítésével kezdődött a filmtörténet egyik legsikeresebb és leghosszabb sorozata.

„Az ügynök rándított egyet a vállán. Ez persze lehetetlen. Munkája során a dolgoknak még sosem volt meghökkentő kimenetele. Ezt az ügyet is – amit eddig az érintettek fantáziája és a kínaiak hisztérikus viselkedése a kelleténél izgalmasabb színben tüntetett fel –, bizonyosan sikerül egy meglehetősen hétköznapi megoldással lezárni.
Míg így elmélkedett, agya ösztönösen figyelemmel tartotta az utcán csetlő-botló három vak férfit. Lassan közeledtek a járdán. Körülbelül tizenöt méterre lehettek, és Strangways úgy vélte, épp mielőtt a kocsijához ér, akkor haladnak el előtte. Benyúlt a zsebébe egy kétschillingesért. Ujját gyorsan végigfuttatta az érmén (nehogy véletlenül pennyt adjon), majd elővette. Éppen egyvonalban volt a három koldussal. Milyen különös, hogy afro-kínaiak! Mennyire furcsa! Strangways keze elindult, és az érme nagyot koppant a konzervdobozban.
– Isten áldja meg, uram! – mondta az elöl álló koldus. – Isten áldja! – ismételte a másik kettő.
Strangways ezalatt előszedte a kocsikulcsot, és még bizonytalanul nyugtázta is, hogy a vakok botjainak kopogása abbamaradt. Ám ekkor már túl késő volt.” - részlet a Dr. No című könyvből.

A sorozat kötetei:

A világ nem elég
Dr. No
Voodoo

Hasonló termékek

Termék címkék: Ian Fleming, Nem rendelhető