983540352 983540352
Kiadás éve
Oldalszám
Szerzők

Bruce Feiler

 

fotó: Kelly Hike

Bruce Feiler 1964-ben született Savannah-ban, Georgiában. Tanulmányait a Yale és a Cambridge Egyetemen végezte, nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett diplomát. Közben eltöltött egy évet Japánban is, ahol angolt tanított. Ez az utazás nagy hatással volt az életére, első könyvéhez is itt kapott ihletet. 1991-ben jelent meg első kötete Learning to Bow: An American Teacher in a Japanese School (Megtanulni meghajolni: egy amerikai tanár egy japán iskolában) címmel.

2008-ban rákot diagnosztizáltak nála, melyből mára felgyógyult, és tapasztalatait, félelmeit és ötleteit ismét egy könyvben összegezte, mely emberek millióit hatotta meg.

Összesen kilenc könyvet írt, melyek közül egymás után öt felkerült a New York Times bestsellereinek listájára, A boldog családok titkai sokáig listavezető is volt. Emellett neves újságokban is publikál, a Sunday New York Timesban állandó rovatot vezet a modern családi életről. Az amerikai közszolgálati televízió számos műsorának házigazdája, és rendszeresen dolgozik más médiumoknak is.

Brooklynban él feleségével és ikerlányaival.

Rendezés:
Szerző: Bruce Feiler

Ez egy nagyon időszerű, az ösztönös megoldásokkal szembemenő könyv, amely azokra a kérdésekre válaszol, amelyeket majdnem minden szülő feltesz: hogyan menedzseljük az életünket fenyegető káoszt? Hogyan adjunk át bizonyos értékeket a gyerekeinknek? Hogyan tehetjük boldogabbá a családunkat?

 

3.950 Ft 3.160 Ft