983540352 983540352
Szerzők

Az erotikus nő – Légy hihetetlenül szexi!

Az erotikus nő – Légy hihetetlenül szexi! Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.495 Ft
1.996 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Helena Frith Powell
ISBN szám 9789632440217
Ismertető

Társaságban mindig van néhány ember – gyakran nem is a bombázó külsejűek –, akikből egyszerűen árad a szexepil, és vonzzák az ellenkező nemet. Minden bizonnyal nem csak arról van szó, hogy minden adandó alkalommal megvillantod a dekoltázsodat vagy a combodat. Sokkal fontosabb, hogy jól és magabiztosan érezd magad a bőrödben, és ez érződjön abból, ahogyan mozogsz, ahogyan beszélsz és ahogyan gondolkozol a világról. Egy kis erőfeszítéssel és szorgalommal te is a figyelem középpontjába kerülhetsz.

Vértezd fel magad a könyvben található ötletekkel, és hamarosan észre fogod venni, hogy te vagy az, aki vonzza a csodáló (és irigy) pillantásokat.

– Trükkök a magabiztosság növelésére annak érdekében, hogy fokozd a vonzerőd;
– Hogyan flörtölj és hogyan izgasd fel az embereket ragyogó beszédkészségeddel;
– Amit minden szirénnek tudnia kell az elragadó kinézetről;
– A legszexisebb helyek, melyeket látni kell, és ahol mutatkoznod kell;
– Hogyan használd a zenét, a filmeket és az irodalmat bájital helyett.

Helena Frith Powell Svédországban született, Angliában járt iskolába. Jelenleg Franciaországban él, ahol íróként és újságíróként dolgozik. A franciaországi életről szóló French Mistress (Francia szerető˜) rovat szerzője a Sunday Timesban, valamint rendszeresen jelennek meg írásai a Daily Telegraphban, a Sunday Telegraphban, a Tatler magazinban, a Harpers & Queenben és az Independent on Sundayban. Ő az írója a Two Lipsticks and a Lover (Két rúzs és egy szerető) című műnek, amely azt vizsgálja, hogy a francia nők miért olyan stílusosak és szexisek.

Részlet a könyvből:

„A szexepil nagyban függ az önbizalomtól: semmi nem emeli ki előnyösebben az alakodat és tesz vonzóbbá, mint a megfelelő fehérnemű. A laposabb mellű társainknak nincs annál vigasztalóbb pillanat, mint amikor egy új Wonderbra fölé pólót húznak, és látják az alakjukat teljesen megváltozni. A nagyobb testalkatú hölgyeknek egy jól illeszkedő melltartó még ennél is fontosabb. Ha a minimálisra szeretnéd csökkenteni a melleidet a kosztüm alatt, méresd meg magad egy szakértővel, hogy megtaláld a helyes kosárméretet – a megfelelő méretű melltartó felhúzásakor, esküszöm, azonnal fogysz 5 kilót. Ha pedig hangsúlyozni szeretnéd a dekoltázsodat, egy megfelelő melltartó elképesztő eredményekre képes amellett, hogy sokkal kényelmesebb is.

Egy szexi tanga csodákat művelhet a fenekeddel. Néhányan hihetetlenül kényelmetlennek találják – eleinte én is –, de ha egyszer hozzászoksz, soha többé nem akarsz sima bugyit hordani."