983540352 983540352
Szerzők

Ülj figyelmesen, mint egy béka! – Mindfulness-gyakorlatok gyerekeknek és szüleiknek (CD-melléklettel)

Ülj figyelmesen, mint egy béka! – Mindfulness-gyakorlatok  gyerekeknek és szüleiknek (CD-melléklettel) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.950 Ft
2.360 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Eline Snel
ISBN szám 978-963-244-592-2
Ismertető

A mai gyerekek gyakran nyugtalanok, szétszórtak, szorongók. Eline Snel módszere – mely a tudatos jelenlét gyakorlásán alapul – hatékony segítséget nyújthat nekik. Könyve és a CD-melléklet olyan egyszerű meditációs gyakorlatokat tartalmaz, amelyek rávezetik a gyerekeket, hogyan legyenek tudatában annak, mi zajlik a testükben és a fejükben. A gyakorlatok segítenek nekik megnyugodni, összeszedettebbé válni, könnyen elaludni, csökkenteni a szorongást, kezelni a dühöt, türelmessé és tudatossá válni.

A mindfulness (tudatos jelenlét) olyan velünk született képesség, amely gyakorlással előhívható, fejleszthető és elmélyíthető. A figyelemmel és a jelenléttel kezdődik minden. Azzal, hogy egy dologra figyelünk, a jelen pillanatban és ítélkezéstől mentesen. Erre mindenki képes, de általában nem gyakorolja tudatosan. Miért ne kezdhetnénk el már gyerekkorban ezen képességek fejlesztését?

Ez a könyv olyan úttörő mű, amely ötletes megoldásaival a gyerekek számára is elérhetővé teszi a tudatos jelenlét gyakorlását. 2016 őszéig 17 nyelvre fordították le, és több mint négyszázezer példányt adtak el belőle a világban.

 

IDE KATTINTVA BELELAPOZHAT A KÖNYVBE

Kritikák, ajánlók:

Dr.Fehér Pálma Virág recenziója

Astronet.hu

Termék címkék: Eline Snel