983540352 983540352
Szerzők

Tökéletes elő˜adások

Tökéletes elő˜adások Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.240 Ft
1.792 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: John Collins
ISBN szám 9789639193410
Ismertető

Ahogy az üzleti életben egyre nagyobb a verseny, úgy egyre nagyobb teljesítményt és egyre hatékonyabb munkát várnak el a munkáltatók. Ahhoz, hogy előadást tudjunk tartani vagy beszámolni valamiről egy ügyfélnek vagy munkatársainknak, magabiztosságra és néhány speciális készségre van szükség. Úrrá kell lennünk az idegességünkön, fel kell kelteni a közönség érdeklődését, mondanivalónkat úgy kell átadni, hogy a hallgatóság megértse, és a tervezett hatást váltsa ki.
John Collins szól többek között a testbeszéd, a hang, a szemléltetőeszközök és a helyszín szerepéről. Kitűnő ötleteket ad arra, hogyan győzzük le idegességünket, hogyan építsünk fel egy előadást, hogy az a tervezett hatást váltsa ki, hogyan alakítsunk ki jó kapcsolatot a közönséggel.

Scolar önfejlesztő Program
Meggyőződésünk, hogy a készségfejlesztéssel foglalkozó szakirodalmat az olvasó saját életében bekövetkező változások minősítik. A Scolar önfejlesztő Program ilyen változásokat ígér. Jó sokat. A sorozat köteteit az egyes szakterületek elismert nemzetközi képviselői írták azoknak, akik hajlandók a kritikus önvizsgálatra, és adottságaiknak megfelelő akciótervek kidolgozására. Kérdőívek, ellenőrző listák, elgondolkodtató kérdések és statisztikák segítik az olvasó személyes fejlődését. Nem lefekvés előtti könnyed olvasmányt ígérünk, hanem izgalmas szellemi kalandtúrát, komoly tétekkel.

A sorozat további kötetei:

Jenny Rogers: Befolyásolási képesség
Chris Roebuck: Hatékony kommunikáció
Chris Roebuck: Hatékony vezetés
Peter Hobbs: Projektmenedzsment
Gerard Hargreaves: Stresszkezelés

Hasonló termékek

Szerző: Chris Roebuck
2.250 Ft 1.800 Ft
Szerző: Chris Roebuck
2.250 Ft 1.800 Ft
Termék címkék: John Collins