983540352 983540352
Szerzők

Rendkívüli emberek

Rendkívüli emberek Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.450 Ft
3.560 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Molnár Miklós
ISBN szám 9789639534407
Ismertető

Molnár Miklós fotóművész, Balázs Béla-díjas tévéoperatőr, a háromdimenziós fényképezés (3D) területén több éves kutatómunkát végzett, amelynek eredménye ez a világújdonságnak számító fotóalbum.

A sajátos megoldású albumban Magyarország közismert, kiemelkedő munkásságú személyiségei – korunk művészei, tudósai, sportolói – magyar és angol nyelvű életrajzuk kíséretében, plasztikusan, térhatásúan jelennek meg előttünk, mint ahogyan két szemmel látnánk őket a valóságban. A térhatással mint új művészi kifejezési eszközzel gazdagabban mutatható be azoknak az embereknek a személyes varázsa, akik tudásukkal, képességükkel, hallatlan kitartásukkal maradandó értéket hoztak, hoznak létre ma is. E kiválóságok méltón reprezentálják Magyarországot.

A könyv képeinek megtekintéséhez nem kell a kényelmetlen, szokásos sztereoszemüveg, mert már szabad szemmel, különleges nézéssel térhatásúnak láthatók a háromdimenziós fotók. Az albumban közölt nézési „használati utasítás”-t követve könnyen meg fognak jelenni előttünk térben a rendkívüli emberek.

Termék címkék: Molnár Miklós