983540352 983540352
Szerzők

Rachel Hartman

Rachel Hartman gyerekként csellózott, és a lemezjátszó hangjára tátogva Mozart-operákat adott elő a nővéreivel. A híres reneszánsz dal, a „Mille Regretz” indította először egy zenei gyökerű fantasy regény megírására, de nem csak ez ihlette munkára. A Seraphina írása közben középkori itáliai többszólamú műveket, breton dudán játszott rockot, progresszív metált, latin-amerikai barokk zenét és sean nóst, azaz tradicionális ír dalokat hallgatott.

Rachel Hartman Vancouverben él a családjával. Ha többet akartok megtudni róla, látogassatok el a RachelHartmanBook.com weblapra.

Rendezés:
Szerző: Rachel Hartman

Háború készülődik, és egyedül a félsárkányok közös ereje állíthatja meg a pusztítást. Ehhez viszont Seraphinának fel kell kutatnia a többieket. Hamar kiderül azonban, hogy a szálakat a háttérből egy titokzatos kéz mozgatja.

3.750 Ft 3.000 Ft
Szerző: Rachel Hartman

A sárkányok és emberek lakta világban egy tizenhat éves lány küzd a békéért, s közben igyekszik megőrizni gyermekkora óta hordozott titkát, mely olyan szörnyű, hogy felfedése az életébe kerülhetne... Izgalmas, mulatságos, szívszorító könyv kultúrák találkozásáról és egy fiatal lány felnőtté éréséről.

 

3.750 Ft 3.000 Ft