983540352 983540352
Szerzők

Nehezen kezelhető gyerekek

Nehezen kezelhető gyerekek Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.899 Ft
2.320 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Andrew Fuller
ISBN szám 9789632441016
Ismertető

A Nehezen kezelhető˜ gyerekek című könyv lenyűgöző˜ betekintést ad a fiatal serdülő˜k gondolkodásmódjába, ráadásul élvezetes olvasmány. Ami azonban még ennél is fontosabb, hűen tükrözi azokat a kihívásokat, melyekkel napjainkban a szülő˜knek és a tanároknak szembe kell nézniük.
(Virginia Elliott, a sydneyi Sylvania High School igazgatója)

Mitő˜l lesznek bizonyos gyerekek „nehezen kezelhető˜k”? Azért, mert rátaláltak egyfajta érvényesülési módra, és újból meg újból alkalmazzák ugyanazt a módszert. Nem „rossz” gyerekek, mégis azt éreztetik a szüleikkel és tanáraikkal, hogy rosszaságokat művelnek. Miért? Azért, mert hozzászoktak ahhoz, hogy a maguk módján csinálják a dolgokat, és nem olyan típusú emberek, akik könnyedén lemondanának egy elő˜nyrő˜l.

Ön is ismer ilyen gyereket? Számos fajtájuk létezik: az Alkudozó típus (gondoljunk Bart Simpsonra), a Versenyző˜ típus (Lance Armstrong szellemét idézve), a Fenegyerek (ihlető˜je a néhai Steve Irwin), a nehezen legyő˜zhető˜ Szónok (Margaret Thatcher visszhangja) – és így tovább. Méretben is különböznek, a kicsinyektő˜l a magas tinédzserekig – és nem lehet bírni velük!

Andrew Fuller, aki egykor maga is nehezen kezelhető˜ gyerek volt, 25 évnyi szaktudását adta bele ebbe a humoros és elmés könyvbe. Megmutatja a szülő˜knek és tanároknak, hogyan értsék meg ezeket az édes kis drágaságokat, hogyan kezeljék hangulataikat, valamint milyen módon segítsenek nekik a pozitív életszokások kialakításában. Ha ön arról álmodik, hogy néha nyertesként kerül ki az otthoni – vagy az osztálytermi – harcokból, ez a könyv önnek szól!

Kritikák, interjúk

A femina.hu cikke

Egy másik cikk a femina.hu oldalán

Termék címkék: Andrew Fuller, Nem rendelhető