983540352 983540352
Szerzők

Mountain Bike Rider – Hegyikerékpározásról mindenkinek

Mountain Bike Rider – Hegyikerékpározásról mindenkinek Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.900 Ft
2.320 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Baki Ádám
ISBN szám 9789639534162
Ismertető

Hegyikerékpár. Mit jelent ez a szó számodra? Egy még ismeretlen sportot, egy pincében rozsdásodó fémhalmazt, egy szórakoztató hobbit, esetleg magát az életet? Bármelyiket is, ez a könyv sok érdekességet tartogat neked. Megismerkedhetsz a hegyikerékpárok felépítésével, típusaival, karbantartásával és szerelésével, betekinthetsz a különböző˜ versenyformák izgalmába és a túrázás élményeibe. Ha a teljesítményedet szeretnéd javítani, az edzéssel és táplálkozással foglalkozó rész lehet segítségedre. Olvashatsz a kényelmes kerékpározáshoz szükséges felszerelésrő˜l és ruházatról, és még a városi közlekedés útvesztő˜ivel kapcsolatban is eligazításhoz juthatsz.

És hogy mitő˜l más ez a könyv, mint a többi? A megjelenés idő˜pontjában elérhető˜ legfrissebb információkat és technológiákat mutatja be, ami ebben a bámulatos sebességgel fejlő˜dő˜ sportágban elengedhetetlen. Mégis inkább az teszi különlegessé, hogy teljes egészében aktív és lelkes magyar bringások készítették. A több mint 600 színes kép nagy része is magyarországi helyszíneken, magyar bringásokkal készült, profikkal és amatő˜rökkel egyaránt. Ha jársz versenyekre, akár magadra is ismerhetsz valamelyik fotón!

Nem egy elavult fordítást, nem is egy száraz technikai leírást tartasz a kezedben, hanem a sokszínű bringás élet átfogó bemutatását, amit sok ismert magyar és külföldi kerékpáros személyiség kommentárjai hoznak még közelebb az olvasóhoz.
 

Termék címkék: Baki Ádám