983540352 983540352
Szerzők

Mikroszkóp

Mikroszkóp Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.495 Ft
2.796 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Kirsteen Rogers
ISBN szám 9789639193543
Ismertető

Ez a könyv lélegzetelállító, ismeretlen világba vezet minket. Csodálatos fényképeken ezer vagy akár milliószoros nagyításban tanulmányozhatunk olyan különös és csodálatos dolgokat, amelyekről a mikroszkóp feltalálása előtt fogalmuk sem volt az embereknek. Félelmetes betegségeket okozó baktériumokat és vírusokat láthatunk közelről, kristálycsodákban gyönyörködhetünk és készíthetünk magunk is, bűnügyek megoldásába kapunk betekintést. Gombák, növények, állatok és az emberi test eddig nem ismert részletei tárulnak elénk.
Megismerkedünk a mikroszkópok különböző típusaival is, az otthon és az iskolában használt fénymikroszkópoktól kezdve az operációkhoz használt műtéti mikroszkópokon át az egyetlen atom képét is megjeleníteni képes pásztázó alagútmikroszkópig.
A könyvben található részletes leírások abban is eligazítanak, hogyan tegyünk saját mikroszkópunkkal nagyszerű felfedezéseket a mindennapi élet apró tárgyairól. A könyv segítségével az egyszerű kísérletektől eljuthatunk a bonyolult mesterfogásokig, vagy egyszerűen csak gyönyörködhetünk az elénk táruló csodálatos mikrovilágban.

Scolar kalauz gyerekeknek

A sorozat kötetei:

Mozgásban
Állatvilág
Dinoszauruszok
Dinoszauruszok és más ősi hüllők
Emberi test
Csillagászat
Mikroszkóp
A világ vallásai
A világ ízei

Hasonló termékek

Termék címkék: Kirsteen Rogers