983540352 983540352
Szerzők

Matematika (18.kiadás)

Matematika (18.kiadás) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
3.192 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Obádovics J. Gyula
ISBN szám 9789639534285
Ismertető

Talán már senkinek nem kell bemutatni Obádovics J. Gyula Matematika c. könyvét, mely eddig tizennyolc kiadást élt meg és vált sokak segítő˜társává a matematika csodálatos világában.
Az idő˜közben teljes körűen átdolgozott összefoglaló kézikönyv használhatóságát az eddig eladott közel 500 000 példány, valamint külföldi kiadásai bizonyítják. Az Obádovics-matematika az évek során naponta használatos közkedvelt kézikönyvvé vált.
A könyv átfogó jellegét mutatja, hogy az általános iskolai tananyagtól indulva teljes egészében tartalmazza a középiskolai ismereteket, és bevezetést nyújt az egyetemi és fő˜iskolai felső˜bb matematikába is. Az egyes fejezeteken belüli definíciók és tételek megértését minden esetben jól kiválasztott, részletesen kidolgozott példaanyag és gondosan rajzolt ábrák segítik. Az Obádovics-matematika eredményes segítő˜társa lehet a matematikával bármilyen szinten foglalkozó diáknak és felnő˜ttnek egyaránt, különösen az érettségire, felvételire készülő˜knek és a már felvételt nyert egyetemi vagy fő˜iskolai hallgatóknak.


A szerző˜ kötetei:

Differenciálszámítás és alkalmazása
Felső˜bb matematika (Társszerző˜: Szarka Zoltán)
Felső˜bb matematikai feladatgyűjtemény
Lineáris algebra példákkal
Matematika
Mátrixok és differenciálegyenlet-rendszerek
Valószínűségszámítás és matematikai statisztika

Termék címkék: Obádovics J. Gyula