983540352 983540352
Szerzők

Kínai gyógynövények

Kínai gyógynövények Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.490 Ft
1.192 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Penelope Ody
ISBN szám 9789639534919
Ismertető

A gyógynövényeket ő˜sidő˜k óta alkalmazzák különféle betegségek kezelésére. A hagyományos kínai orvoslásban a gyógynövényeket első˜sorban az egyensúlytalan és diszharmonikus állapot helyreállítására használják, és a gyógyítás e formája a nyugati világban is egyre népszerűbbé válik. A Titkok nélkül – Kínai gyógynövények körüljárja a téma alapvető˜ fogalmait, többek között az öt elem tanát, a csi szerepét és a nyolc alapmodellt. A könyv segítségével megismerkedhetünk az egyes orvosságok elkészítésének módjával, és több mint 80 fontos gyógynövény részletes leírását is megtalálhatjuk benne a következő˜ kategóriákba osztva: melegítő˜ növények, a jin és a jang egyensúlyát helyreállító növények, élénkítő˜ növények és a meleg eloszlatására szolgáló növények. A kötet azzal kapcsolatban is információval szolgál, hogy mely növények alkalmasak a meghűlés, az emésztési nehézségek, a bő˜rfertő˜zések és sok-sok más egészségügyi probléma gyógyítására.

Fedezzük fel a kínai gyógynövények egészségünkre gyakorolt hatását.

A Titkok nélkül-sorozatban egyedülálló módon egymás mellett megtalálható az elmélet és a gyakorlat. Az egyes témaköröket átfogó és világos magyarázatok teszik érthetôvé. A módszerek alkalmazásának legjobb módját is megismerhetjük.
– Több mint 80 különbözô kínai gyógynövényt ismerhetünk meg
– Bemutatja minden egyes növény jellemző˜it és gyógyhatását
– Egyszerű nyelvezete révén könnyen érthető˜

Penelope Ody Kuangcsouban tanult kínai orvoslást a Hagyományos Kínai Orvoslás Akadémiáján. Azóta a Gyógynövénygyógyászok Nemzeti Intézete és a Gyógynövény Társaság is tagjává fogadta. 12 éve praktizál, és több könyve is megjelent már a témában.

A Titkok nélkül-sorozat kötetei:

– Ajurvéda
– Alexander-technika
– Álomfejtés
– Aromaterápia
– Bach-virágeszenciák
– Csi-kung
– Energiaáramlás
– Grafológia
– Hipnoterápia
– Jóga
– Jóslások
– Kínai gyógynövények
– Numerológia
– Pilates
– Reflexológia

 

Hasonló termékek

Szerző: Annie Lionnet
1.490 Ft 1.192 Ft
Szerző: John Astrop
1.490 Ft 1.192 Ft
Termék címkék: Penelope Ody