983540352 983540352
Szerzők

Hatékony kommunikáció

Hatékony kommunikáció Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.250 Ft
1.800 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Chris Roebuck
ISBN szám 9789632442457
Ismertető

 

Minden emberi kapcsolat a kommunikáción alapszik. Könyvünk abban segít, hogy a legtöbbet hozhassa ki a munkahelyi kommunikáció fő formáiból, illetve lehetővé teszi, hogy üzenete eljusson a megfelelő személyhez és fórumhoz.

A négyszemközti kommunikáció erejéről, a telefonhasználatról, az írásbeli kommunikációról és a csoportközi kommunikációról szóló részek átfogó programot alkotnak, segítségükkel meglévő készségeit fejlesztheti tovább ezeken a területeken.

Ezen gondolkodásmód elsajátítása révén hatékonyabban tud dolgozni, és gyorsabban eléri céljait. A hatékony kommunikáció ugyanis a siker kulcsa.

 

Scolar Önfejlesztő Program

Meggyőződésünk, hogy a készségfejlesztéssel foglalkozó szakirodalmat az olvasó saját életében bekövetkező változások minősítik. A Scolar Önfejlesztő Program ilyen változásokat ígér. Jó sokat. A sorozat köteteit az egyes szakterületek elismert nemzetközi képviselői írták azoknak, akik hajlandók a kritikus önvizsgálatra, és adottságaiknak megfelelő akciótervek kidolgozására. Kérdőívek, ellenőrző listák, elgondolkodtató kérdések és statisztikák segítik az olvasó személyes fejlődését. Nem lefekvés előtti könnyed olvasmányt ígérünk, hanem izgalmas szellemi kalandtúrát, komoly tétekkel.

A sorozat további kötetei:

Jenny Rogers: Befolyásolási képesség
Chris Roebuck: Hatékony vezetés
Peter Hobbs: Projektmenedzsment
John Collins: Tökéletes előadások
Gerard Hargreaves: Stresszkezelés

 

IDE KATTINTVA BELELAPOZHAT A KÖNYVBE!

Hasonló termékek

Szerző: John Collins
2.240 Ft 1.792 Ft
Szerző: Chris Roebuck
2.250 Ft 1.800 Ft
Termék címkék: Chris Roebuck