983540352 983540352
Szerzők

Hatékony C++ 50 jó tanács programjaink és programterveink javítására

Hatékony C++   50 jó tanács programjaink és programterveink javítására Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.975 Ft
2.380 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Scott Meyers
ISBN szám 9789639193826
Ismertető

A C++ programnyelvet arra találták ki, hogy a programozási munka minden eddiginél hatékonyabb legyen. Ez a könyv arra született, hogy a C++ nyelv minél jobban teljesíthesse a küldetését. ötven tanácsot tartalmaz arra vonatkozóan, hogy miként írhatunk helyes, gyors, stabil és olvasható, egyszóval hatékony C++ programot úgy, hogy a munka egyben örömet is jelentsen.
A könyv nem bevezetés a C++-ba, feltételezi, hogy az olvasó nem kezdő és a C++ elemeit már ismeri. Nagy segítséget nyújt az egyes nyelvi elemek együttes és helyes alkalmazásában. Ismerteti a leggyakoribb buktatókat – amelyek még a gyakorlott szakembereket is megtréfálják – és elkerülésük módját. A tanácsok megfogadásával hosszas hibakeresésektől óvhatjuk meg magunkat.
A könyv több év tapasztalatának terméke rengeteg példával, könnyed stílusban. A nagy sikerű első kiadás alaposan átdolgozott és naprakész változata. Mind haladó, mind profi programozók haszonnal forgathatják.

Scott Meyers a C++ világszerte elismert szaktekintélye, a konferenciák különösen nagy figyelmet kiváltó előadója, az egykori C++ Report című amerikai szaklap rovatvezetője. Számítástechnikából 1993-ban szerzett Ph. D. fokozatot.

Hasonló termékek

Termék címkék: Nem rendelhető, Scott Meyers