983540352 983540352
Szerzők

Hagyd abba a dohányzást! (52 Sláger ötlet)

Hagyd abba a dohányzást! (52 Sláger ötlet) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.495 Ft
1.996 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Peter Cross – Clive Hopwood
ISBN szám 9789639534704
Ismertető

Beszéljünk rólad. Minden magazint elolvastál, „szakkönyveket” vásároltál a témában, de még mindig a megvalósítható ötletekre vársz valakitő˜l, aki végigcsinálta azt, ami elő˜tted áll. Itt jön be a képbe ez a könyv. ötleteinket tapasztalatból és hozzáértésbő˜l gyűjtöttük. Ezek a legjobb ötletek és tippek, melyeket követve örökre megszabadulhatsz a dohányzástól.

Szerző˜ink nemcsak az adott témának szakértő˜i, hanem annak is, hogy ötleteiket hogyan osszák meg az olvasókkal. Stílusuk szórakoztató és ösztönző˜. és ami a legfontosabb: mindegyik szerző˜ ugyanazt az utat járta végig, mint te. Engedd meg, hogy beavassanak azokba a trükkökbe, amelyek nekik is nagy segítséget jelentettek annak idején.

Két dolgot megígérhetünk. Egyrészt nem kell rengeteg unalmas, elméleti magyarázaton átrágnod magad ahhoz, hogy eljuss a remek gyakorlati tanácsokig. Másrészt szerző˜ink nem leereszkedő˜en beszélnek hozzád, mert pontosan tudják, hogy milyen érzés a bő˜rödben lenni.

Mert egyszerű, ha egyszer már megvan az ötlet...


Részlet a könyv bevezető˜jébő˜l:

„Mindkettő˜nk apját a dohányzás ölte meg. Ez aligha meglepő˜: ha egész felnő˜tt életedben dohányzol, mint ahogyan ő˜k ketten tették, akkor 50% esélyed van arra, hogy a kíméletlen kaszás valamilyen dohányzás okozta betegségben visz el. Clive hő˜n szeretett bátyja aneurizmában hunyt el 55 éves korában. Peter gyermekei közül ketten továbbra is dohányoznak, így annak az esélye, hogy legalább egyiküket ily módon veszítse el, meglehető˜sen magas.

Figyelembe véve, hogy a dohányzás mekkora veszteséget okozott életünkben, perverznek tűnhet, ahogyan a könyv elején áradozunk róla. A dohányosok – legalábbis rövid távon – jó pár dolgot nyernek a cigarettázással: a zsongó érzést, amely hét másodperccel a belégzés után éri el az agyat, a világméretű klubba tartozás érzetét, a közös akasztófahumort, és annak illúzióját, hogy egy kicsivel intenzívebben élnek, mint józan, nem dohányos társaik.