983540352 983540352
Szerzők

Fangirl

Fangirl Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.250 Ft
2.600 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Rainbow Rowell
ISBN szám 978-963-244-584-7
Ismertető

Cath imádja Simon Snow-t.

Oké, Simon Snow-t mindenki imádja…

Ám Cath-nek az egész élete abból áll, hogy rajong – amihez nagyon ért. Cath és Wren, az ikrek kisiskolás korukban menekültek a Simon Snow-sorozathoz, miután az anyjuk kilépett az életükből, és elhagyta a családot.

Elolvasták a könyveket. Újraolvasták őket. Beköltöztek a Simon Snow-fórumokra, továbbírták Simon Snow történeteit, az összes premieren valamelyik szereplőnek öltöztek.

Cath tesója nagyjából kinőtt a rajongásból, de Cath nem bír. Nem is akar.

Most, hogy felvették őket az egyetemre, Wren megmondja Cath-nek, hogy nem akar egy szobában lakni vele. Ettől fogva Cathnek egyedül kell megállnia a lábán. Lesz egy fura szobatársa, akinek a fiúja örökké náluk lebzsel; egy regényíró professzora, aki szerint a fanfickel bealkonyult a civilizációnak; egy szuper helyes évfolyamtársa, aki csak a szavakról akar dumálni… és közben folyamatosan izgulhat lágyszívű, érzékeny apjáért, aki még sose volt igazán egyedül.

Tehát az a nagy kérdés: kibírja-e Cath úgy, hogy Wren nem fogja a kezét? Elég nagy már ahhoz, hogy a saját életét élje? Egyáltalán fel akar-e nőni, ha a felnőtté válás ára az, hogy le kell válnia Simonról?

IDE KATTINTVA BELELAPOZHAT A KÖNYVBE

 

A blogturné résztvevőinek ajánlói:

Angelika blogja

Tekla könyvei

MF Kata gondolatai

Zakkant olvas

Deszy könyvajánlója

CBooks

Dreamworld

Könyvutca

 

Hasonló termékek

Szerző: Herman Melville
2.750 Ft 2.200 Ft
Szerző: Robert Williams
2.750 Ft 2.200 Ft
Szerző: Jonathan Swift
2.450 Ft 1.960 Ft
Termék címkék: Rainbow Rowell