983540352
Szerzők

A Zuckerberg-galaxis – Az én Facebookom

A Zuckerberg-galaxis – Az én Facebookom Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.750 Ft
3.000 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Ungvári Tamás
ISBN szám 978-963-244-668-4
Ismertető

Gutenberg könyvgalaxisa után a 21. század a megváltozott kommunikációs, művelődési és olvasási szokásokkal köszöntött ránk. Új „próféták” születtek, akik gyökeresen formálták át addigi világunkat. Ilyen Mark Zuckerberg, akinek Facebook-világa mindenkit megérintett.

Ungvári ismét tanúságát adja annak, hogy egyszerre tiszteli a műveltség hagyományát és kíváncsian fürkészi az újdonságot. Ő is Facebook-felhasználó, mint annyian, ám az ő, tízezer rajongóval rendelkező Facebook-oldala igyekszik különbözni a több millió felhasználóétól. Nyomkövetőnek használja azt: kommentárokat tesz közzé, szöveg- és eseménymagyarázatokat. Facebook-bejegyzései a kritikai elemzés könnyűlovasságát képviselik. Mindenre gyorsan reagál. Fegyverei között kiemelt szerepet kap az irónia és a derű.

Jelen kötet Ungvári Tamás legizgalmasabb Facebook-bejegyzéseinek gyűjteménye, melyből korunkat rekonstruálhatjuk. E megmentett jegyzetekből egy vidám kommentátor megbocsátó arca néz vissza ránk.

Ungvári Tamás nagy tudású mester, Széchenyi-díjas tudós, József Attila-díjas író: ifjan kortársa lehetett a Felperzselt ország történéseinek, kartársa azoknak a nagy íróknak, akiknek sorsából metszetet ad. Jelen kötete egyszersmind önéletrajz harmadik személyben, tanúvallomás egy világégés utóéletéről, képzelgésekről és úttévesztésekről. Nem kisebb feladatot vállal magára a szerző, mint hogy értse és megértesse a zsákutcás történelmet. 

OLVASSON BELE A KÖTETBE!

Ajánlók, kritikák:

A Hócipő képes beszámolója a könyvbemutatóról

MIX Online

 

Hasonló termékek

Szerző: Tandori Dezső
2.990 Ft 2.392 Ft
Szerző: Kovács Rózsa
2.990 Ft 2.392 Ft
2.950 Ft 2.360 Ft
Termék címkék: Újdonság, Ungvári Tamás