983540352 983540352
Szerzők

A Növényi

A Növényi Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.950 Ft
3.160 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Növényi Norbert
ISBN szám 978-963-244-669-1
Ismertető

Növényi Norbert a magyar sport emblematikus alakja: olimpiai bajnok, az 1980-as moszkvai olimpia sztárja, hétszeres kötöttfogású magyar bajnok, Eb- és vb ezüstérmes birkózó; Európa- és világbajnok kick-boxos; 52 évesen MMA-ban szerzett világbajnoki övet; 56 évesen grapplingben nyert világbajnokságot.

Páratlan sportkarrier az övé!

Ezenkívül játszik színházban, filmekben, karakteres szereplője népszerű sorozatoknak, s az írás is közel áll hozzá. Sokoldalú személyiség, akinek az élete számos fordulatos kalandot rejt. Önéletrajza mindenkinek izgalmas olvasmány!

Könyvéből megismerhetjük a magyarországi birkózó- és számos küzdősport mindennapjait, amelyekre a feszültségek és a nézeteltérések épp annyira jellemzőek, mint a hősies küzdelmek és a bajtársi összefogások. Bepillantást nyerhetünk a legendás Hully Gully diszkó történetén keresztül az 1980–90-es évek szórakoztatóiparának titkaiba, valamint Norbi magánéletének viszontagságaiba és legboldogabb pillanataiba.

„…mindig is büszke voltam arra, hogy magyarnak születtem, a hazámat képviseltem különböző küzdősportokban, szerepeltem hazai és nemzetközi sikerű filmekben, és dicsőséget hoztam a magyar embereknek.” 

OLVASSON BELE A KÖTETBE!

Interjúk, kritikák:

Magyar Idők

 

Termék címkék: életrajz, Növényi Norbert