983540352 983540352
Szerzők

A bor titkai (2. kiadás)

A bor titkai (2. kiadás) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.495 Ft
1.996 Ft
Kedvezmény: 20%
Szerző: Giles Kime
ISBN szám 978-963-244-588-5
Ismertető

„Néhány évvel ezelőtt megpályáztam egy állást egy bormagazinnál. »Beszéljen magáról!« – kérte a leendő főnököm. »Nos, nem tudok valami sokat a borról.« – válaszoltam. Valahogy megkaptam az állást, és azóta szinte minden napomat azzal töltöm, hogy kérdéseket teszek fel a borral kapcsolatban. Az egyetlen módja annak, hogy igazán megértsük a bort, ha kérdéseket teszünk fel róla: a válaszok egy része meg fog lepni minket – mint ahogy az is, hogy a bort sokkal könnyebb megérteni, mint gondolnánk.”


„Felejtsük el a borsznobizmust, »az apáca bicikliülésén száradó bodzacsokorra emlékeztető« megközelítésmódot; úgy tűnik, ez a mesterkélt képvilág uralja a bor világát, és az ilyen kifejezéseket kitaláló borsznobokban egy valami közös. A fejük más emberek gondolataival van tele. A bor titkai igazi bepillantást nyújt a borok világába, olyan ötleteket ad számunkra, melyek segítik, hogy önálló véleményt alkothassunk a borról. Itt az ideje, hogy szabadgondolkodó borivókká váljunk!”

Giles Kime


Az elmúlt húsz év során a bor agresszív reklámkampányokkal,és megamarketinggel teli masszív iparrá nőtte ki magát. Ebben a könyvben Giles Kime megszabadítja a szakzsargontól és a mellébeszéléstől, és szakértő tanácsokat ad azzal kapcsolatban, hogyan válasszunk bort magunk és barátaink számára. Az ízlelőszerveink kifinomításától kezdve a feltétlen szükséges poharakig 52 ötletet kapunk arra nézve, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet ezen élvezetes italból.

Kritikák, interjúk Keménykötés - Civil Rádió

Hasonló termékek

Termék címkék: Giles Kime